Belangrijke informatie
Heeft u klachten die te maken kunnen hebben met het coronavirus (COVID-19) (neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts)? Kom dan NIET naar het ziekenhuis.
Kom alleen
Voor een afspraak in het ziekenhuis geldt: kom zonder begeleiding naar het ziekenhuis. Als u begeleiding nodig heeft, neemt u van tevoren contact op met de afdeling/polikliniek waar u de afspraak heeft.
U kunt tijdens uw afspraak in het ziekenhuis iemand bellen die met u meeluistert. Zo kan men toch deelnemen aan het gesprek, terwijl men niet in het ziekenhuis aanwezig is. Ook kunt u het gesprek opnemen met uw mobiele telefoon. Overleg dit altijd met uw zorgverlener.
Op bezoek
Er mag per dag één en dezelfde bezoeker bij een patiënt zijn. De bezoeker houdt het eigen mondkapje op tijdens het bezoek. De patiënt draagt tijdens het bezoek ook een mondkapje. Voor de kraam- en kinderafdeling en de COVID-19 afdeling gelden andere regels. Klik op ‘lees meer’ om de huidige afspraken door te lezen. Zo weet u zeker of een patiënt wel of geen bezoek mag ontvangen.
Mondkapje
Draag in alle gevallen bij binnenkomst van het ziekenhuis een mondkapje.
Lees meerVerwijzing door specialist
Een neuroloog of kinderarts kan u voor onderzoek doorverwijzen om een E.E.G. te laten maken. Dit is vaak onderdeel van het onderzoek dat wij uitvoeren om de oorzaak van uw klachten vast te stellen.
Neem naar uw afspraak het volgende mee:
- een geldig legitimatiebewijs;
- uw Zorgpas / verzekeringsbewijs;
- ziekenhuisstickers;
- een actueel overzicht van al uw medicijnen.
Voorbereiding thuis
U wast en droogt uw haren voordat u naar het onderzoek gaat. Het is belangrijk dat u na het wassen geen haarlak, haarcrème of gel gebruikt. U kunt voor het onderzoek gewoon eten en drinken. U kunt uw medicijnen blijven gebruiken, behalve als uw arts zegt dat dit niet mag. U maakt voor het onderzoek een lijst van alle medicijnen die u gebruikt. Deze lijst neemt u mee naar het onderzoek.
Meer informatie
- Folder KNF
Het onderzoek
De onderzoeker meet eerst uw hoofd en plaatst een aantal plaatjes (elektroden) op uw handen en bij uw oren. U krijgt een muts op waar ook elektroden inzitten.
Tijdens het onderzoek ligt u op bed met uw ogen dicht. De onderzoeker vraagt u een paar keer een kleine handeling uit te voeren. Na het onderzoek haalt de onderzoeker de elektroden weer weg en kunt u naar huis.
Resultaat onderzoek
De neuroloog of kinderarts die de E.E.G. heeft aangevraagd neem contact met u op. De specialist bespreekt met u de uitslag van het onderzoek.
Locatie
Hoe snel word ik geholpen?
De huidige toegangstijd is 1 week
Onze openingstijden
Vandaag open 8.30 uur tot 16.30 uur
Maandag 8.30 uur tot 16.30 uur
Dinsdag 8.30 uur tot 16.30 uur
Woensdag 8.30 uur tot 16.30 uur
Donderdag 8.30 uur tot 16.30 uur
Vrijdag 8.30 uur tot 16.30 uur
Route in het ziekenhuis


