Header

Voorbereiding op een behandeling

U heeft een afspraak voor een behandeling in het Antonius Ziekenhuis. De arts of verpleegkundige heeft met u besproken wat u van de behandeling kunt verwachten. Voor meer informatie heeft u een folder ontvangen. Deze kunt u thuis rustig doornemen. De belangrijkste stappen van de meest voorkomende behandelingen vindt u op onze website.

De specialist bespreekt ook over de periode na de behandeling met u. Of u bijvoorbeeld hulpmiddelen nodig heeft en nog kunt autorijden of fietsen.

Niets vergeten?

Op de dag van de behandeling neemt u de folder en checklist nogmaals door. We raden u aan een kwartier voor de aangegeven tijd in het ziekenhuis aanwezig te zijn.

Aanmelden

Zorg dat u zich op de aangegeven tijd meldt bij de poli. U neemt plaats in de wachtkamer tot u aan de beurt bent. Op de schermen in de wachtkamer vindt u informatie over eventuele langere wachttijd en/of over de artsen en medewerkers die u behandelen.

Routebeschrijving

Route Sneek

Uw behandeling vindt plaats in Sneek. Van uw huisarts of via de oproep van het ziekenhuis heeft u een verwijsbrief ontvangen. Hierin staat een routenummer. Dit nummer geeft de te volgen route in het ziekenhuis aan.

Soms is het nodig dat u eerst bloed laat prikken of dat er een röntgenfoto wordt gemaakt. U wordt hier dan tijdig over geïnformeerd.

Route Emmeloord

Vindt uw behandeling in Emmeloord plaats? Dan gaat u eerst naar de wachtkamer. Op de schermen ziet u in welke kamer u behandeld wordt.


Meer informatie

Heeft u nog vragen over uw behandeling of de voorbereiding? Neem dan gerust contact op met het Antonius Ziekenhuis via telefoonnummer 0515 - 48 88 88.

Veelgestelde vragen
Kan ik gebruik maken van Wi-Fi in het ziekenhuis?
Heb ik altijd een verwijzing nodig van mijn huisarts?
Mag ik roken in het ziekenhuis?
Ik wil graag mijn medisch dossier opvragen. Waar kan ik terecht?
Wat zijn de wachttijden en de toegangstijden van het ziekenhuis?
Ik ben slecht ter been. Kan ik voor de deur parkeren?
Kan ik in het ziekenhuis geld pinnen?
Is het mogelijk om 's avonds een afspraak te maken op de poli?
Mag ik mijn huisdier meenemen naar het ziekenhuis?
Is het mogelijk 's avonds een afspraak te maken bij Radiologie?
Toon alle vragen
Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00