Welke arbeidsvoorwaarden gelden voor jou?

Bij Antonius leveren we zorg vanuit ons hart: thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet. Al onze medewerkers werken samen aan succesvolle oplossingen voor onze patienten en clienten en creeeren een werkomgeving waar mensen kunnen groeien en presteren. Kiezen voor Antonius is kiezen voor een organisatie met leuke collega’s, korte lijntjes, diverse doorgroeimogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé. Dit alles biedt een mooie plek om te werken en jezelf te blijven ontwikkelen. #maakjijonsbeter?

CAO

Bij Antonius volgen we de caoVVT en de cao Ziekenhuizen. De cao vormt de basis van de arbeidsvoorwaarden. Als je voor Thuiszorg Antonius werkt, is de cao VVT van toepassing. Werk je voor het ziekenhuis? Dan is de cao Ziekenhuizen voor jou van toepassing. De indeling van de schaal hangt af van de functie en ervaring. Voor de medisch specialisten is de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten (AMS) van toepassing. Neem hieronder een kijkje in je CAO.


CAO VVT  

CAO Ziekenhuizen

Pensioenfonds

Als medewerker van Antonius neem je deel aan de pensioenregeling van Pensioenfonds Zorg & Welzijn. 

Onregelmatigheidstoeslag

Werk je een dienst in de avond, nacht, in het weekend of op een feestdag? Dan ontvang je aanvullend op je salaris een onregelmatigheidstoeslag.

Opleidingen

Wil jij je graag verder ontwikkelen of je ergens verder in verdiepen? Antonius biedt allerlei mogelijkheden voor interne en externe opleidingen.

Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed inzetbaar zijn en blijven. Daarom bieden we, naast de mogelijkheden voor opleidingen, verschillende trainingen en faciliteiten zodat je volop de ruimte krijgt om je te blijven ontwikkelen.

 • Good Habitz
  Onder de naam Goodhabitz bieden we meer dan 130 leuke en laagdrempelige online trainingen voor persoonlijke ontwikkeling aan. Denk aan trainingen over feedback, persoonlijk leiderschap, durf te falen, omgaan met stress, communicatie trainingen en digitale vaardigheden.
 • Loopbaancoach
  Wanneer je in gesprek wilt over jouw loopbaan, kun je terecht bij onze interne loopbaancoach. De loopbaancoach gaat samen met jou op zoek naar de antwoorden op jouw loopbaanvraag.
 • Antonius Leerplein
  Het Antonius Leerplein is de digitale leeromgeving van Antonius. Dé plek om kennis op te doen, jezelf te ontwikkelen en aan te tonen dat je bekwaam bent in jouw rol binnen onze organisatie.

Collectiviteitskorting

Binnen Antonius kun je korting krijgen op de premie van je zorgverzekering, door gebruik te maken van collectiviteitskorting.

Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden

Onze medewerkers kunnen producten en diensten aanschaffen met belastingvoordeel. De mogelijkheden voor fiscaal voordeel zijn bij ons vastgelegd in het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. In dit systeem kun je zelf kiezen welke arbeidsvoorwaarden passen bij jouw persoonlijke behoefte. Denk aan extra vergoeding voor scholingskosten, een hogere reiskostenvergoeding of extra verlof. Daarnaast kun je gebruik maken van:

 • Fietsplan
  Zie jij je zelf al gaan op je nieuwe fiets naar je werk? Door gebruik te maken van de fietsregeling kun je voordeel krijgen bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Zo ben je verzekerd van veel fietsplezier voor weinig geld. Kom je op de fiets naar je werk? Je fiets staat bij ons veilig en droog in onze beveiligde fietsenstalling.
 • Korting fitness abonnement
  Antonius, niet alleen zorg die meebeweegt, maar ook onze medewerkers zijn in beweging. We bieden onze medewerkers korting op een abonnement bij de sportschool.
 • Korting witgoed
  Ben je toe aan een nieuwe laptop, telefoon of Ipad? Als medewerker bij Antonius krijg je korting op de aanschaf van diverse multimedia.

Reiskostenvergoeding

De reiskostenvergoeding is gebaseerd op de cao die voor jou van toepassing is. Vanuit het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden kun je daarnaast je eindejaarsuitkering uitruilen voor een extra woon-werkvergoeding. Als medewerker van Antonius kun je gratis parkeren bij het ziekenhuis.

Personeelsrestaurant

Bij Antonius kun je iedere werkdag genieten van ons uitgebreide, gezonde en verse aanbod aan salades, warme maaltijden, smoothies en diverse broodjes.

Goed bereikbaar

Onze locaties in Sneek en Emmeloord zijn goed te bereiken per openbaar vervoer. Met de auto zijn de locaties goed bereikbaar via de A7 en A6. Onze thuiszorglocaties zijn verspreid over de gehele regio en prima te bereiken. Bij de thuiszorglocaties worden voor onze medewerkers zowel auto's als fietsen beschikbaar gesteld.

Enthousiaste PV

Antonius heeft een zeer actieve en vooral enthousiaste personeelsvereniging. Gedurende het hele jaar vinden er diverse activiteiten plaats voor jou, maar ook eventueel voor introducés of je gezinsleden. Wat dacht je van een rondje op de solex toeren door Gaasterland, een golfclinic, een tapasavond of een avondje theater? Ook bieden we voor de sportliefhebbers hardloopavonden aan onder professionele begeleiding.

Goed doel

Het Antonius Ontwikkelingsfonds is opgericht om gezondheidsprojecten in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Je kunt donateur worden van Stichting Antonius Ontwikkelfonds door maandelijks automatisch een bedrag van €1,- van je salaris te laten inhouden. Lees hier meer over de verschillende manieren waarop Antonius diverse projecten ondersteunt.

Warm welkom

Binnen Antonius hebben we een compleet onboardingsprogramma ontwikkeld met als doel nieuwe medewerkers snel onderdeel te laten voelen van de organisatie. 

 

Contact
Contact
HR Service & Advies
 • Bezoekadres
 • Bolswarderbaan 1
 • 8601 ZK  Sneek
 • Postadres
 • Postbus 20000
 • 8600 BA  Sneek
 • Telefoon
 • 0515-488292
Route Google Maps