Vakantiewerk bij Antonius

Zoek jij nog een vakantiebestemming voor dit jaar? Tijdens (en eventueel na) je vakantie kun je aan de slag binnen één van onze thuiszorgteams als Verzorgende IG, Verzorgende of Verpleegkundige. We zoeken ook Facilitaire ondersteuning, Voedingsassistenten en Flexpool medewerkers in de vakantie. Goed geld verdienen, tijd voor leuke dingen én ervaring opdoen. Vakantiewerk dat er toe doet!  

Bekijk hieronder hoe onze - en misschien binnenkort wel jóuw - collega's het werken bij Antonius in de thuiszorg ervaren. 

        

 

Werken als Verzorgende in de thuiszorg
Zit je in het tweede jaar van de opleiding Verzorgende-IG of Verpleegkunde en heb je een stage afgerond in de thuiszorg of in een verpleeghuis? Ook dan kun je als Verzorgende bij ons aan de slag.

Solliciteren op vakantiewerk als Verzorgende

Werken als Verzorgende IG in de thuiszorg
Na afronding van de opleiding Verzorgende IG kun je aan de slag in de thuiszorg. Ben je student mbo/hbo-v? Na afronding van het 3e jaar en met een positief beoordeelde stage kun je als vakantiekracht aan de slag in de functie van Verzorgende IG. 

Solliciteren op vakantiewerk als Verzorgende IG

Werken als Verpleegkundige in de thuiszorg 
Ben je (bijna) klaar met de opleiding mbo/hbo Verpleegkundige? Dan kun je na afronding van je studie aan de slag als Verpleegkundige in de thuiszorg. 

Solliciteren op vakantiewerk als Verpleegkundige Thuiszorg

Facilitaire ondersteuning in het ziekenhuis (schoonmaakmedewerkers)
Wij zoeken Facilitaire ondersteuning (schoonmaakmedewerkers) in het ziekenhuis in de vakantie. Ben jij beschikbaar voor tenminste 5 weken in de weken 30,31,32,33,34 en 35? En in de weken 28 of 29 om je in te werken? Of wil je al vanaf mei 2024 t/m september 2024 ons team komen versterken, dan maken wij graag kennis met je! 

> Solliciteren op vakantiewerk als Facilitair medewerker

Allround medewerker voeding (vacature gesloten, voor 2024 zijn wij voorzien van genoeg kandidaten)
Wij zoeken Allround medewerkers voeding. Ben jij beschikbaar voor tenminste 5 weken in de weken 30,31,32,33,34 en 35? En in de weken 28 of 29 om je in te werken? Of wil je al vanaf mei 2024 t/m september 2024 ons team komen versterken? Heb jij een mbo-opleiding of ben je studerend in het 3de of 4de leerjaar van de opleiding Horeca of Zorg & Welzijn? Of ben je minimaal 16, volg je HAVO/VWO en heb je mogelijk ervaring in de horeca, dan zoeken wij jou!

Solliciteren op vakantiewerk als Allround medewerker voeding

Werken in de Flexpool (Thuiszorg)
Lekker veel uren draaien? Dat kan via onze flexpool! Ook is het via de flexpool mogelijk om als verpleegkundige aan de slag te gaan in de thuiszorg. Kijk voor meer informatie over de flexpool op de flexpool pagina.

Aan de slag
Klik op één van de links hierboven om naar het sollicitatieformulier te gaan en je aan te melden. Studeer je nog? Geef dan even duidelijk aan in welk studiejaar je momenteel zit. Werk je op dit moment als stagiaire bij ons? Ga dan in gesprek met je leidinggevende over de mogelijkheden in de vakantieperiode. Je hoeft je dan niet opnieuw aan te melden voor vakantiewerk. 

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met:
Team HR

hr@mijnantonius.nl
T 0515 - 48 8292

 

Contact
Contact
HR Service & Advies
  • Bezoekadres
  • Bolswarderbaan 1
  • 8601 ZK  Sneek
  • Postadres
  • Postbus 20000
  • 8600 BA  Sneek
  • Telefoon
  • 0515-488292
Route Google Maps