Ik ben doorverwezen door mijn huisarts

Aanmeldzuilen in het ziekenhuis

 

 

In het filmpje hierboven ziet u hoe u zich aanmeldt in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Problemen met afspelen. Klik dan hier voor het filmpje.

 

U kunt alle stappen ook hieronder nalezen. Veelgestelde vragen over de zuilen ziet u aan de rechterkant van deze pagina.

 

Stap 1Als u een afspraak heeft op de polikliniek meldt u zich  aan bij één van de zuilen.

Stap 2


 

Op het scherm van de aanmeldzuil verschijnen drie knoppen met daarop: een paspoort, een ID-kaart en een rijbewijs. U kiest op het scherm het identiteitsbewijs dat u bij zich heeft.

Stap 3


 

U scant uw  identiteitsbewijs. Volg hiervoor de instructies op het scherm.

Stap 4

 

Het scherm toont uw persoonsgegevens, en vraagt of deze juist en compleet zijn. Als dat niet zo is, kunt u de gegevens aanpassen via het scherm. Als alles klopt, klikt u op ‘Ja, ga verder’. Uw afspraken van vandaag worden getoond.

Stap 5Uw afspraakticket wordt afgedrukt. De tijd van uw afspraak staat op dit ticket. Volg het routenummer op uw afspraakticket en ga naar de zuil op de polikliniek.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij onze gastvrouw. Zij  is in de buurt van een aanmeldzuil in de centrale hal en helpt u graag verder.

Stap 6Op de plaats van uw afspraak hangt ook een zuil. U meldt zich aan door de streepjescode op uw afspraakticket een paar centimeter voor de scanner te houden. Zodra het licht groen wordt, is uw ticket gescand.

Stap 7Op het scherm ziet u in welke wachtruimte u plaats kunt nemen. Uw arts of verpleegkundige haalt u daar op voor uw afspraak.

Als u op dezelfde dag nog een afspraak hebt, dan staat deze ook op uw afspraakticket. U gaat daarheen via het routenummer dat bij uw volgende afspraak staat. Om u aan te melden voor deze volgende afspraak scant u de streepjescode, ook als u hiervoor op dezelfde plaats moet zijn. Het scherm laat weer zien in welke wachtruimte u voor deze afspraak moet zijn.

Meer informatie 

Achtergrondinformatie kunt u vinden op de pagina actueel.

 

Veelgestelde vragen
Hoe werken de zuilen?
Is het gemakkelijk om de zuil te bedienen?
Hoe helpen wij patiënten bij het gebruik van zuilen?
Moet je altijd een paspoort meenemen naar het ziekenhuis?
Hoe zit het met de privacy?
Maakt de zuil een kopie van mijn ID-bewijs?
Zijn de zuilen patiëntvriendelijk?
Wat kosten deze zuilen?
Toon alle vragen
Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00