Wat maakt het werken bij Antonius zo aantrekkelijk?

Wat maakt het werken bij Antonius zo aantrekkelijk?

Dat hebben we gevraagd aan onze medewerkers! In de verwonderbijeenkomsten voor nieuwe medewerkers geven zij aan dat het opvalt dat de patiënt en cliënt binnen Antonius écht centraal staat. Verder zorgen de behulpzame en leuke collega’s, de korte lijnen met verschillende afdelingen en de diversiteit van Antonius voor veel plezier in het werk.

Hoe het is om bij ons te werken, kunnen je toekomstige collega’s het beste vertellen. Lees hier hun persoonlijke verhalen!

4 redenen om bij Antonius te werken:

1: zorgen doen we samen

Bij Antonius leveren we zorg vanuit ons hart: thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet. We onderscheiden ons door zowel ziekenhuiszorg als thuiszorg te bieden aan patiënten en cliënten. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij. Binnen Antonius staat persoonlijk contact met elkaar en met de patient of client voorop. Als grote werkgever in onze regio, werken we nauw samen met zorgverleners en mensen die om de patiënt of client heen staan.

2: ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat er ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Binnen Antonius bieden we dan ook ruime mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Naast dat we aandacht hebben voor jou als persoon, besteden we ook veel aandacht aan teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Wij geloven erin dat we pas de beste zorg kunnen leveren als jij de beste versie van jezelf bent en in je team optimaal kunt samenwerken. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers goed inzetbaar zijn en blijven.

3: werken en leren bij Antonius

We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een goed leerbedrijf voor de regio te zijn. Jaarlijks bieden we daarom plek aan zo’n 200 studenten om binnen onze organisatie kennis en ervaring op te doen. Ook zoeken we de samenwerking op met verschillende opleidingsinstellingen en collega organisaties in het noorden om goede zorg te kunnen blijven leveren, nu en in de toekomst.

4: kleinschaligheid, korte lijnen en persoonlijke benadering

De kleinschaligheid, de korte lijnen en de persoonlijke benadering, maken dat het Antonius een prettige omgeving is om te werken. Onze medewerkers zijn vooruitstrevend en werken er iedere dag aan om de zorg beter en veiliger te maken. Wij vinden het dan ook van belang om te investeren in vakmanschap, persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.  We werken samen aan succesvolle oplossingen en creëren een werkomgeving waar onze medewerkers kunnen groeien en presteren.

#maakjijonsbeter?

Bekijk dan hier onze vacatures.

#ontdekdezorgweek

Antonius geeft jou een kijkje in het prachtige werk van onze medewerkers.

Contact
Contact
HR Service & Advies
  • Bezoekadres
  • Bolswarderbaan 1
  • 8601 ZK  Sneek
  • Postadres
  • Postbus 20000
  • 8600 BA  Sneek
  • Telefoon
  • 0515-488292
Route Google Maps