Header Ik wil of krijg thuiszorg

Ik wil of krijg thuiszorg

Onze medewerkers bieden zorg op maat (indien nodig 24 uur per dag), omdat elke zorgvraag en persoon uniek is. U kunt een beroep op ons doen voor kortere of langere tijd, één of meerdere keren per week of een aantal kortere bezoeken per dag. Wij komen zo vaak als dat nodig is, ook ‘s avonds en ‘s nachts, bij u thuis voor de afgesproken zorg.

Er zijn diverse soorten thuiszorg mogelijk, zodat u de optimale ondersteuning thuis krijgt.

 

Verzorging, verpleging

Als u hulp nodig heeft bij uw persoonlijke verzorging, dan bent u bij Thuiszorg Zuidwest Friesland in vertrouwde handen. Onze verzorgenden en verpleegkundigen assisteren u bij uw dagelijkse verzorging zoals wassen, aan kleden, oogdruppelen of pijnbestrijding. Verder kunnen wij u ondersteunen bij verpleegkundige taken zoals wondbehandeling en medicijn toediening. De hulpverlening wordt in overleg met u afgestemd op uw persoonlijke situatie.

 

Nachtzorg

Tijdens de nacht kunt u verzorgd worden door onze medewerkers Nachtzorg. Het kan zijn dat er een medicatie moet worden toegediend of een infuus moet worden verzorgd. Wij kijken naar wat u nodig hebt aan hulp gedurende de nacht, en komen zo vaak als dat nodig is. 

 

Medisch technische zorg

U woont thuis in uw eigen vertrouwde omgeving, maar u heeft bijvoorbeeld sondevoeding, een infuus of behandelingen van pijnbestrijding nodig. Het team thuiszorgtechnologie van Thuiszorg Zuidwest Friesland biedt 24 uur per dag deze Medisch Technische zorg thuis, aan kinderen en volwassenen.

 

Vakantiezorg

Thuiszorg op uw vakantieadres in Friesland. Verzorging, verpleging en hulp in de huishouding. In overleg zijn er vele mogelijkheden. Ook tijdens uw verblijf op een boot zijn wij er voor u. 

 

Combinaties

Het kan zijn dat u tegelijkertijd meer dan één van onze diensten nodig heeft. Een combinatie is dan ook zeker mogelijk. U heeft altijd één medewerkers als aanspreekpunt. Dit is een medewerker uit het zorgteam bij u in de buurt.

 

Altijd bereikbaar

Bij dringende of onverwachte vragen op het gebied van persoonlijke verzorging en/of verpleging kunt u bellen met ons alarmnummer: 0515 - 46 12 95. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

 

En verder…

Vraagt u gerust naar de wijkverpleegkundige bij u in de buurt om uw wensen te bespreken. U kunt ook bij ons terecht voor Hulp in de Huishouding en Thuisbegeleiding. Daarnaast kunt u gebruik maken van de cursussen en diensten van Thuishotel, het aanvullende pakket van Thuiszorg Zuidwest Friesland.

 

Folders:

Logo-Thuiszorg-zf_cmyk-1-la.png

Bereikbaarheid

Onze zorgteams zijn op werkdagen altijd bereikbaar.
U kunt telefonisch of per e-mail contact met hen opnemen.

Veelgestelde vragen Thuiszorg
Wat is jullie werkgebied?
Kom ik na een operatie in het ziekenhuis in aanmerking voor thuiszorg?
Wanneer kom ik in aanmerking voor thuiszorg?
Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?
Wat zijn de kosten voor huishoudelijke hulp?
Wat zijn de kosten voor thuiszorg?
Wat is het verschil tussen thuiszorg en huishoudelijke hulp?
Toon alle vragen
Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00