Leerbedrijf in de regio

Leren op locatie

Antonius wil een uitdagende leeromgeving bieden voor eigen medewerkers en toekomstige zorgmedewerkers in de regio. Wij vinden het belangrijk om goede leer- werkplekken te bieden dichtbij de praktijk. Daarom werkt Antonius samen met ROC Friese Poort volgens het concept ‘Leren op locatie’. Bij ‘Leren op Locatie’ bepalen ervaringen uit de beroepspraktijk het leertraject van studenten. Zij hebben hier zelf de regie over, met uiteraard de deskundige begeleiding van docenten en medewerkers van Antonius. Samen vormen zij een leergroep waarbij de groepsleden samenwerken en hun expertise delen. De studenten krijgen gedurende de stage onderwijs in een eigen leerruimte binnen Antonius.

Traject voor zij-instromers

Antonius leidt ook zelf mensen op voor het werken in de zorg. Samen met ROC Friese Poort is er een opleidingstraject samengesteld voor zij-instromers voor het diploma Verzorgende IG. Door deze samenwerking leren de deelnemers aan het opleidingstraject zowel de extramurale zorg (thuiszorg) goed kennen. Lees hier ons medewerkersverhaal over het opleidingstraject VZ-IG voor zij-instromers.

Vanaf januari 2023 starten wij een nieuw opleidingstraject. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over jouw mogelijkheden binnen het opleidingstraject? Kom dan naar de informatiebijeenkomst!

Aanmelden voor informatiebijeenkomst

Wanneer:    Maandag 10 en dinsdag 11 oktober 2022
Tijd:            19:00 uur – 21:00 uur
Locatie:      Zorgboulevard Antonius, Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek

Kom je langs? Laat het ons weten door het contactformulier hieronder in te vullen.

Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel graag meer informatie? Neem dan contact op met:
Grietsje Stellingwerf, via 06 209 436 80 (werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag) of met Henny Zuidersma, via 06 204 581 54 (werkzaam op maandag, woensdag, donderdag).

Aanmelden informatiebijeenkomst zij-instromers

*
*
Vul hier niets in a.u.b.
Contact
Contact
HR Service & Advies
  • Bezoekadres
  • Bolswarderbaan 1
  • 8601 ZK  Sneek
  • Postadres
  • Postbus 20000
  • 8600 BA  Sneek
  • Telefoon
  • 0515-488292
Route Google Maps