Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij Antonius vinden we het belangrijk dat er ruimte is voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Wij bieden dan ook ruime mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden de mogelijkheden, maar je hebt natuurlijk zelf de regie over je eigen ontwikkeling. Naast dat we aandacht hebben voor jou als persoon, besteden we ook veel aandacht aan teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling. Wij geloven erin dat we pas de beste zorg kunnen leveren als jij de beste versie van jezelf bent en in je team optimaal kunt samenwerken.

Voortdurend verbeteren

Antonius begrijpt dat je meer bent dan alleen een collega. Je hebt verschillende rollen in het leven en overal neem je wat van mee. Dat maakt ons allemaal anders. Juist doordat mensen verschillen, vullen ze elkaar aan. Daarom bieden we binnen Antonius ál onze collega’s verschillende trainingen aan vanuit het programma Voortdurend Verbeteren. Je krijgt hiermee inzicht in het gedrag en de drijfveren die horen bij jou als persoon. Begrip voor elkaar als persoon vormt de basis voor een goede samenwerking.

Het programma voortdurend verbeteren is ontwikkeld vanuit de Koers van Antonius; Thuis als het kan, in het ziekenhuis als het moet. Met deze koers halen we het beste uit twee werelden (ziekenhuiszorg én thuiszorg), maar helpen we jou ook om het beste uit jezelf en je team te halen.

Goodhabitz

Niet alleen is het belangrijk dat je het beste uit jezelf kunt halen, maar leren moet ook leuk zijn. Met Goodhabitz bieden we meer dan 130 laagdrempelige en leuke trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling aan. Denk aan trainingen op het gebied van bijvoorbeeld Word, Excel of Outlook. Maar ook vind je er trainingen voor het ontwikkelen van je gesprekstechnieken, feedback geven, tijd managen, vitaliteit of een training over hoe je wat vaker ‘online kunt uitchecken’.

Antonius Leerplein

Het Antonius Leerplein is de digitale leeromgeving van Antonius. Dé plek waar jouw bevoegd- en bekwaamheden worden geregistreerd en waar je kennis kunt opdoen om jezelf verder te ontwikkelen. Vanuit het Antonius Leerplein worden de scholingen aangeboden die voor jouw functie verplicht zijn om te volgen. Wil je je verder verdiepen en verbreden? Er is een veelheid aan E-learnings te vinden voor verdieping.

Loopbaancoaching

We vinden het belangrijk dat jij met toewijding je werk kunt doen, dit is niet voor niks één van onze kernwaarden. Ben je op zoek naar meer uitdaging? Vind je het werk leuk, maar vraag je je af of je dit werk altijd wilt blijven doen? Of wordt het in de toekomst misschien steeds lastiger om je eigen werk te blijven doen? Binnen Antonius hebben we een loopbaancoach die je verder helpt met deze vragen.

 

Contact
Contact
HR Service & Advies
  • Bezoekadres
  • Bolswarderbaan 1
  • 8601 ZK  Sneek
  • Postadres
  • Postbus 20000
  • 8600 BA  Sneek
  • Telefoon
  • 0515-488292
Route Google Maps