Leren bij Antonius

Bij Antonius maken we de zorg iedere dag beter. De zorg verandert snel en we vinden het dan ook van belang om te investeren in onze medewerkers om vakbekwaam te blijven en de ruimte te geven voor persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen investeren we in onze eigen medewerkers, maar ook in de toekomst. We zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om een goed leerbedrijf voor de regio te zijn. Jaarlijks bieden we daarom plek aan zo’n 200 studenten om binnen onze organisatie kennis en ervaring op te doen. Daarnaast zoeken we de samenwerking op met opleidingsinstellingen en met collega organisaties in het noorden om goede zorg te kunnen blijven leveren, nu en in de toekomst. 

Interne ontwikkelingsmogelijkheden

We bieden onze medewerkers veel mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen en hun loopbaan vorm te geven. Zo bieden we intern verschillende opleidingen, specialisaties en traineeships aan. Ook bieden we een breed aanbod aan trainingen, e-learnings en zetten we in op praktijkleren in ons skillslab. Benieuwd hoe wij meedenken met jouw persoonlijke ontwikkeling? Kijk hier.

Stage

Jaarlijks bieden we een grote verscheidenheid aan stagemogelijkheden binnen alle onderdelen van de organisatie op zowel MBO, HBO als universitair niveau. Kijk voor alle mogelijkheden op onze  stage pagina.

Coschappen

Jaarlijks bieden wij ongeveer 20 coassistenten de gelegenheid om praktijkervaring in ons ziekenhuis op te doen in een leerzame en veilige leeromgeving. Antonius is een regionaal ziekenhuis met goede onderlinge contacten binnen de afdelingen. Coschappen lopen kan bij vrijwel alle specialismen binnen het ziekenhuis. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Leren op locatie

Antonius wil een uitdagende leeromgeving bieden voor eigen medewerkers en toekomstige zorgmedewerkers in de regio. Wij vinden het belangrijk om goede leer- werkplekken te bieden dichtbij de praktijk. Daarom werkt Antonius samen met Firda volgens het concept ‘Leren op locatie’. Lees hier meer over Leren op locatie. 

Traject voor zij-instromers

Antonius leidt ook zelf mensen op voor het werken in de zorg. Samen met ROC Friese Poort is er een opleidingstraject samengesteld voor zij-instromers voor het diploma Verzorgende IG.

Kijk voor meer informatie op onze pagina: Antonius als leerbedrijf

Zorg voor het Noorden

Zorg voor het Noorden is een netwerkorganisatie van negen ziekenhuizen en drie ambulancediensten, waarbij Antonius zich heeft aangesloten. Wij werken samen omdat we in Noord-Nederland de beste zorgprofessionals aan ons willen (blijven) binden. Alleen zo kunnen we de beste ziekenhuis- en ambulancezorg blijven bieden. Ben jij zorgprofessional? Dan is Zorg voor het Noorden voor jou hét platform om de baan of opleiding te vinden die past bij jouw talenten en ambities. Kijk hier voor meer informatie over Zorg voor het Noorden.

 

Contact
Contact
HR Service & Advies
  • Bezoekadres
  • Bolswarderbaan 1
  • 8601 ZK  Sneek
  • Postadres
  • Postbus 20000
  • 8600 BA  Sneek
  • Telefoon
  • 0515-488292
Route Google Maps