Werken en leren

Waarom de Antonius Zorggroep?

De Antonius Zorggroep is een ondernemende organisatie die staat voor veilige en betrokken zorg in Zuidwest Friesland, de Noordoostpolder en op Urk. Onze kracht zit in kwaliteit, samenwerking en innovatie. Dit sluit aan bij onze visie. Onderdelen van de zorggroep zijn het Antonius Ziekenhuis in Sneek, Emmeloord, Lemmer en Thuiszorg Zuidwest Friesland.

Werken bij de Antonius Zorggroep betekent wonen en werken in een prettige omgeving. Onze medewerkers vertellen graag waarom zij bij ons werken. Lees hier hun verhalen. 

 Jan Bootsma.jpg  Karen de Kruif.PNG   Ciska van Moorsel.jpg  Silvia vrst.jpg  

De Antonius Zorggroep staat voor kwalitatief goede en betrokken zorg, persoonlijk en op maat. De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord en Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 teams in Zuidwest-Friesland. Wij zijn hét thuiszorgziekenhuis en bieden een breed pakket aan zorg; ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis. Wij werken nauw samen met de zorgverleners in de regio en de mensen om u heen. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij.

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00