emmeloord

Vervolg  samenwerking ziekenhuizen Noordoostpolder en Urk

Antonius Zorggroep en MC Groep onderzoeken om vanuit één gebouw ziekenhuiszorg aan te bieden aan de regio Noordoostpolder/Urk. Uit een analyse is gebleken dat het Dokter J.H. Jansencentrum daar het meest geschikt voor is. Nieuwbouw en de locatie van de Antonius Zorggroep zijn onhaalbaar of ongeschikt gebleken. Het onderzoek richt zich dan ook op samenwerking vanuit het Dokter J.H. Jansencentrum in Emmeloord.

Antonius Ziekenhuis Emmeloord

Als u zorg nodig heeft, wilt u dat het liefst zo dicht mogelijk bij huis. Het Antonius Ziekenhuis heeft daarom sinds 2007 ook een vestiging in Emmeloord. De huisartsen in de Noordoostpolder hebben hiertoe het initiatief genomen, om goede zorg voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. In het ziekenhuis kunt u terecht voor veel uiteenlopende behandelingen en afspraken met specialisten. Ook is de huisartsenpost er gevestigd. U kunt hier na 17.00 uur en in het weekend terecht voor acute medische hulp.

Behandelingen

De ziekenhuizen in Emmeloord en Sneek behoren beiden tot de Antonius Zorggroep. Voor diverse specialismen kunt u kiezen waar u behandeld wilt worden. De specialisten werken in beide vestigingen. Zo krijgt u altijd de zorg die u verdient en die past bij uw wensen. 

Neem naar uw afspraak het volgende mee:

  • een geldig legitimatiebewijs; 
  • uw Zorgpas / verzekeringsbewijs;
  • ziekenhuisstickers;
  • een actueel overzicht van al uw medicijnen. 

Waar vindt u Antonius Emmeloord?

Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4
8303 BX  Emmeloord
Telefoon: 0527 - 62 04 60

 

Routebeschrijving

 

 

Openbaar vervoer

 

Emmeloord P.jpg

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00