Over Thuiszorg Zuidwest Friesland

Soarch meiïnoar

‘Soarch meiïnoar’: Fries voor ‘zorg met elkaar’. Dat is waar Thuiszorg Zuidwest Friesland voor staat en zich verantwoordelijk voor voelt. Met de beste thuiszorg door betrokken medewerkers, samen met u en de mensen om u heen. Zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Wie thuis zorg nodig heeft, moet kunnen rekenen op goede zorg. Zorg door medewerkers dichtbij. Medewerkers met kennis van zaken en het hart op de juiste plaats. Thuiszorg Zuidwest Friesland is hiervoor uw logische partner. Een betrouwbare organisatie, met teams dichtbij u in de buurt, met uw eigen wijkverpleegkundige.

Door nauw samen te werken met het Antonius Ziekenhuis in Sneek en andere zorgverleners zoals huisartsen, kunnen we zorg voor u optimaal afstemmen. Ook met gemeenten en andere organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn, werken we nauw samen.

Achter de schermen verandert er het nodige in de zorg. De kranten staan hier bol van. Wat u hiervan merkt? Als het aan ons ligt zo weinig mogelijk. Als Thuiszorg Zuidwest Friesland blijven we staan voor onze principes. Samen met u en de mensen om u heen organiseren we de best passende zorg voor u. Dat betekent ook dat iedereen kan rekenen op de inzet en persoonlijke zorg van onze medewerkers…, wat er ook gebeurt en meiïnoar!

Soarchmeiinoar.PNG

Veelgestelde vragen
Wat is jullie werkgebied?
Kom ik na een operatie in het ziekenhuis in aanmerking voor thuiszorg?
Wanneer kom ik in aanmerking voor thuiszorg?
Hoe kan ik thuiszorg aanvragen?
Wat zijn de kosten voor huishoudelijke hulp?
Wat zijn de kosten voor thuiszorg?
Wat is het verschil tussen thuiszorg en huishoudelijke hulp?
Toon alle vragen
Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00