Werken en leren

Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling

Bij de Antonius Zorggroep hebben we voortdurend aandacht voor de persoonlijke, professionele ontwikkeling van onze medewerkers. We beschouwen onze medewerkers als ‘menselijk kapitaal’ en verbinden de doelstellingen van de organisatie aan die van medewerkers.

De ambitie van de Antonius Zorggroep wordt vertaald in programma’s en faciliteiten voor individuele medewerkers, functiegroepen en vakgroepen. We hebben daarin aandacht voor het scholen en toetsen van vakbekwaamheid, maar ook voor samenwerkingsvaardigheden, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Wil je hier meer over weten? Kijk dan wat ons loopbaanadviesbureau je kan bieden.

De Antonius Zorggroep staat voor kwalitatief goede en betrokken zorg, persoonlijk en op maat. De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord en Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 teams in Zuidwest-Friesland. Wij zijn hét thuiszorgziekenhuis en bieden een breed pakket aan zorg; ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis. Wij werken nauw samen met de zorgverleners in de regio en de mensen om u heen. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij.

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00