Over de Antonius Zorggroep

Nieuwsbrief 11 | september 2017

Inhoud:

 

Ga direct naar:

 

 

 

Nieuws & weetjes

 

 

Terug naar inhoud

 

Voeding op maat, Stem voor Smaak!

 

Smaaksturing zetten we in om ouderen en patiënten met veranderde smaak weer lekker te laten eten. Dit bevordert het herstel. Onze smaaksturing is genomineerd voor de Niaz Jaarprijs! Met deze prijs kunnen we smaaksturing nog verder ontwikkelen. Klik hier en stem op de Antonius Zorggroep. Alvast bedankt voor uw stem! 

 

Terug naar inhoud

 

 

3 oktober, 10.00 - 16.00 uur, Antonius Ziekenhuis, Sneek

Smaakmarkt: Eten uit je achtertuin


In het kader van de Week van de Smaak organiseert het Antonius Ziekenhuis een smaakmarkt op 3 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. In de centrale hal staan verschillende standhouders klaar met onder andere producten, weetjes over voeding en hapjes. Ook kunt u lezingen over voeding volgen, onder andere over smaaksturing. Meer informatie…

 

Terug naar inhoud

 

 

11 en 17 oktober, 19:30 uur, Sneek en Emmeloord

Antonius College: nieuwe heup of knie in één dag


Het Antonius Ziekenhuis organiseert twee Antonius Colleges: op woensdag 11 oktober in Sneek en op dinsdag 17 oktober in Emmeloord. De lezingen gaan over slijtage aan heup of knie. Hiervoor heeft het Antonius Ziekenhuis een nieuwe methode waarbij patiënten die ervoor in aanmerking komen en die dat willen, dezelfde dag nog naar huis kunnen. De lezing wordt gegeven door Simen Hokwerda, Bob van Steijnen en Bart de Kramer (orthopeden).
U kunt de lezing gratis bezoeken, maar we vragen u wel om u eerst aan te melden op www.mijnantonius.nl. Dat kan tot 4 oktober.

 

 

Terug naar inhoud

 

Uitjes en bijeenkomsten: Activiteiten Thuishotel

 

 

Terug naar inhoud

 

Wees welkom!


Terugkerende activiteiten

 

Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

 

 

Terug naar inhoud

 

Nieuwsbrief 10 | april 2017

Inhoud: 

Ga direct naar... 

 

 

Klik op het nieuwsitem voor meer informatie
Nieuws & weetjes

 

8 april, 12:00 - 18:00 uur, Sneek
G.O.W.! beurs: stands en lezingen
Het Antonius Ziekenhuis, Thuiszorg Zuidwest Friesland en Thuishotel zijn aanwezig op de G.O.W.! beurs in Sneek. Ga in gesprek met onze verpleegkundigen bij de stands of bezoek een lezing. 

  • 14:00 uur: Knie- of heupoperatie: dezelfde dag weer naar huis. Door consulente orthopedie Esther Nauta
  • 12:30: Medicatie review: van belang voor iedereen die meerdere, verschillende geneesmiddelen gebruikt. Door Bas Suijkerbuik, apotheker Antonius Ziekenhuis

Klik hier voor meer informatie.

 

Wees welkom!
Terugkerende activiteiten

Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

Hersenletseltrefpunt, 2 mei

Nieuwsbrief 09

Klik op het nieuwsitem voor meer informatie
Nieuws & weetjes

 

31 januari, 19:00, Sneek
Antonius College: prostaatkanker
Op dinsdag 31 januari organiseert het Antonius Ziekenhuis een lezing over prostaatkanker. De lezing wordt gegeven door Evert Barten, uroloog en Vivian Nijenhuis, physician assistant urologie.

De lezing is gratis en voor iedereen toegankelijk. Als u de lezing bij wilt wonen, vragen wij u om u van te voren aan te melden via de volgende link: www.mijnantonius.nl/antonius-college-over-prostaatkanker

 

Voor in uw agenda: 28 februari
Antonius College: Leven met Hartfalen
Op 28 februari organiseert het Antonius Ziekenhuis samen met de Hart en Vaatgroep een lezing over Leven met Hartfalen. De lezing zal gehouden worden in Emmeloord. Vanaf 14 februari kunt u hier meer informatie over lezen en zich aanmelden op www.mijnantonius.nl.

 

Magazine 
Lees de nieuwe @Antonius
Twee keer per jaar komt de @Antonius uit: het informatiemagazine van de Antonius Zorggroep. De nieuwste @Antonius gaat vooral over digitalisering in de zorg. Daarnaast leest u over orgaan- en weefseldonatie, een artikel over hulp in de huishouding en smaaksturing. Het magazine kunt u digitaal lezen via deze link. De gedrukte versie wordt verspreid in het Antonius Ziekenhuis en bij cliënten van Thuiszorg Zuidwest Friesland. Wilt u graag een gedrukt exemplaar? Dan kunt u deze ophalen bij het infopunt in de centrale hal van het Antonius Ziekenhuis in Sneek.

 

Wees welkom!
Terugkerende activiteiten

Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

Kwaliteitsvenster

 

Het kwaliteitsvenster geeft in één oogopslag een betrouwbaar beeld van de kwaliteit van onze zorg. Wij vinden het belangrijk om u hierover te informeren. Het is voor het eerst dat patiënten in heel Nederland op dezelfde manier informatie over bijvoorbeeld risicovolle operaties, infecties, sterftecijfers en patiëntervaringen kunnen opvragen.

 

Kwaliteitsvenster

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00