Over de Antonius Zorggroep

Nieuwsbrief 10 | april 2017

Inhoud: 

Ga direct naar... 

 

 

Klik op het nieuwsitem voor meer informatie
Nieuws & weetjes

 

8 april, 12:00 - 18:00 uur, Sneek
G.O.W.! beurs: stands en lezingen
Het Antonius Ziekenhuis, Thuiszorg Zuidwest Friesland en Thuishotel zijn aanwezig op de G.O.W.! beurs in Sneek. Ga in gesprek met onze verpleegkundigen bij de stands of bezoek een lezing. 

  • 14:00 uur: Knie- of heupoperatie: dezelfde dag weer naar huis. Door consulente orthopedie Esther Nauta
  • 12:30: Medicatie review: van belang voor iedereen die meerdere, verschillende geneesmiddelen gebruikt. Door Bas Suijkerbuik, apotheker Antonius Ziekenhuis

Klik hier voor meer informatie.

 

Wees welkom!
Terugkerende activiteiten

Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

Hersenletseltrefpunt, 2 mei

Nieuwsbrief 09

Klik op het nieuwsitem voor meer informatie
Nieuws & weetjes

 

31 januari, 19:00, Sneek
Antonius College: prostaatkanker
Op dinsdag 31 januari organiseert het Antonius Ziekenhuis een lezing over prostaatkanker. De lezing wordt gegeven door Evert Barten, uroloog en Vivian Nijenhuis, physician assistant urologie.

De lezing is gratis en voor iedereen toegankelijk. Als u de lezing bij wilt wonen, vragen wij u om u van te voren aan te melden via de volgende link: www.mijnantonius.nl/antonius-college-over-prostaatkanker

 

Voor in uw agenda: 28 februari
Antonius College: Leven met Hartfalen
Op 28 februari organiseert het Antonius Ziekenhuis samen met de Hart en Vaatgroep een lezing over Leven met Hartfalen. De lezing zal gehouden worden in Emmeloord. Vanaf 14 februari kunt u hier meer informatie over lezen en zich aanmelden op www.mijnantonius.nl.

 

Magazine 
Lees de nieuwe @Antonius
Twee keer per jaar komt de @Antonius uit: het informatiemagazine van de Antonius Zorggroep. De nieuwste @Antonius gaat vooral over digitalisering in de zorg. Daarnaast leest u over orgaan- en weefseldonatie, een artikel over hulp in de huishouding en smaaksturing. Het magazine kunt u digitaal lezen via deze link. De gedrukte versie wordt verspreid in het Antonius Ziekenhuis en bij cliënten van Thuiszorg Zuidwest Friesland. Wilt u graag een gedrukt exemplaar? Dan kunt u deze ophalen bij het infopunt in de centrale hal van het Antonius Ziekenhuis in Sneek.

 

Wees welkom!
Terugkerende activiteiten

Klik op het onderwerp waar u meer over wilt weten:

Kwaliteitsvenster

 

Het kwaliteitsvenster geeft in één oogopslag een betrouwbaar beeld van de kwaliteit van onze zorg. Wij vinden het belangrijk om u hierover te informeren. Het is voor het eerst dat patiënten in heel Nederland op dezelfde manier informatie over bijvoorbeeld risicovolle operaties, infecties, sterftecijfers en patiëntervaringen kunnen opvragen.

 

Kwaliteitsvenster

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00