Over de Antonius Zorggroep

Vaatkeurmerk en spataderkeurmerk voor Antonius Ziekenhuis.

13-9-2016           

 

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord heeft wederom het vaatkeurmerk èn het spataderkeurmerk ontvangen van de Hart&Vaatgroep. De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging voor mensen met een hart- of vaataandoening.

 

Om het Vaatkeurmerk te krijgen, moeten ziekenhuizen voldoen aan specifieke criteria. Deze criteria zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen. Ook voor het Spataderkeurmerk zijn specifieke criteria opgesteld. De criteria voor het Spataderkeurmerk zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met beroepsgroepen van dermatologen, vaatchirurgen en laboranten. Op de website Kies uw Vaatzorg is meer informatie te vinden.

 

Waarom een keurmerk?

De keurmerken van De Hart&Vaatgroep helpen patiënten een geïnformeerde keuze te maken voor een ziekenhuis of zelfstandig behandelcentrum waar goede spataderzorg en vaatzorg worden aangeboden.

 

De Hart&Vaatgroep

De Hart&Vaatgroep is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een hart- of vaataandoening en hun naasten. De vereniging richt zich landelijk én regionaal op belangenbehartiging, informatievoorziening, lotgenotencontact en leefstijl.

          

Voor de pers

Vragen van de pers beantwoorden we graag.
Journalisten kunnen hun vragen stellen aan de afdeling Communicatie van de Antonius Zorggroep.
Bent u journalist en wilt u onze persberichten ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

T: 0515 - 48 89 21
E: communicatie@antoniuszorggroep.nl

Om op de hoogte te blijven over de Antonius Zorggroep, het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland kunt u ons ook volgen op twitter of Facebook.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten?

 

Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00