Over de Antonius Zorggroep

Het Antonius Ziekenhuis scoort hoog in ‘Stresstest’ van BDO

4-10-2016           

 

Het Antonius Ziekenhuis scoort hoog in de jaarlijkse ‘Stresstest’ van BDO Accountants en Adviseurs. Met een rapportcijfer 10, staat het ziekenhuis op de tweede plaats.  Voor het onderzoek worden de jaarcijfers van de ziekenhuizen bekeken, en of ze financieel gezien tegen een stootje kunnen. Vorig jaar stond het Antonius nog op de 57e plek.

 

Jack Thiadens van de Raad van Bestuur: “De hoge klassering van het ziekenhuis een prachtige opsteker voor medische staf én medewerkers. Het Antonius heeft een goede naam, maar door achterblijvende omzet waren ingrijpende ombuigingen noodzakelijk. Het goede resultaat betekent dat IGZ, zorgverzekeraars, gemeente en financiers met vertrouwen zullen kijken naar de toekomst. Intensieve samenwerking op de Friese landkaart is de volgende stap. Het Antonius kan tegen een stootje. Een goed bericht voor onze patiënten.”

 

https://www.bdo.nl/nl-nl/insights/bdo-benchmark-ziekenhuizen-2016-kloof-tussen-financieel-sterke-en-zwakke-ziekenhuizen-groeit

Voor de pers

Vragen van de pers beantwoorden we graag.
Journalisten kunnen hun vragen stellen aan de afdeling Communicatie van de Antonius Zorggroep.
Bent u journalist en wilt u onze persberichten ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

T: 0515 - 48 89 21
E: communicatie@antoniuszorggroep.nl

Om op de hoogte te blijven over de Antonius Zorggroep, het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland kunt u ons ook volgen op twitter of Facebook.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten?

 

Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00