Over de Antonius Zorggroep

Antonius Ziekenhuis en CliniClowns tekenen voor kwaliteit

21-03-2018

Op woensdag 21 maart hebben het Antonius Ziekenhuis en CliniClowns afspraken vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst. 

De CliniClowns spelen wekelijks in het Antonius Ziekenhuis. Sandra Timmermans van de Raad van Bestuur van de Antonius Zorggroep geeft aan dat het ziekenhuis heel tevreden is over de samenwerking: “De CliniClowns komen hier al vele jaren en geven altijd afleiding en ontspanning aan de kinderen. De sfeer op de hele afdeling verandert in positieve zin wanneer de CliniClowns er zijn. Er is dan soms ineens weer veel mogelijk voor kinderen, los van de ziekte of lichamelijk ongemak. In je fantasie kun je immers overal naar toe.”

 

CliniClowns zijn professionals
“Het is goed om afspraken heel helder te maken”, benadrukt Coen Abbenhuis, directeur van CliniClowns. “Het ziekenhuis geeft met het tekenen van de overeenkomst aan vertrouwen te hebben in de aanpak en het effect van CliniClowns. De CliniClowns zijn professionele spelers die staan voor kwaliteit. Dat komt natuurlijk vooral tot zijn recht als nauw wordt samengewerkt met het ziekenhuis, en dat doen we dus ook.”

 

Voor de pers

Vragen van de pers beantwoorden we graag.
Journalisten kunnen hun vragen stellen aan de afdeling Communicatie van de Antonius Zorggroep.
Bent u journalist en wilt u onze persberichten ontvangen? Stuur ons dan gerust een mail.

T: 0515 - 48 89 21
E: communicatie@antoniuszorggroep.nl

Om op de hoogte te blijven over de Antonius Zorggroep, het Antonius Ziekenhuis en Thuiszorg Zuidwest Friesland kunt u ons ook volgen op twitter of Facebook.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten?

 

Dan kunt u hier uw gegevens achterlaten

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00