vacatures 3

Flexpool

De Antonius Zorggroep heeft een eigen flexpool, waarin je voor het Antonius Ziekenhuis of Thuiszorg Zuidwest Friesland ingezet kunt worden. Binnen de flexpool kun je voor Thuiszorg Zuidwest Friesland aan de slag in de functie van Verzorgende, Wijkziekenverzorgende of Verpleegkundige. Voor het Antonius Ziekenhuis kun je via de flexpool in de functie van Verpleegkundige ingezet worden. Ben je verpleegkundige?  Dan bestaat er tevens de mogelijkheid om voor zowel de thuiszorg als het ziekenhuis aan de slag te gaan.

 

Wil jij een vliegende start maken in je carrière en/of naast je studie al aan het werk in de zorg? Wanneer je werkzaam bent in de flexpool kun je gemakkelijk zelf via een speciale app aangeven wanneer jij kan en wilt werken! Dit geeft jou veel flexibiliteit en de mogelijkheid om het aantal uren te werken waar jij behoefte aan hebt.

 

Aan de slag in de flexpool?

Stuur je CV en korte motivatie naar solliciteren@antoniuszorggroep.nl en geef in het onderwerp van je mail aan naar welke functie je interesse uitgaat.  Vermeld daarnaast duidelijk in je motivatie welke opleiding je volgt en in welk studiejaar je zit. In de vacatures voor vakantiewerk vind je de criteria waaraan je moet voldoen voor een bepaalde functie. Vergeet niet de benodigde bewijzen in de mail mee te sturen.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen over de functies? Stuur dan een mail naar solliciteren@antoniuszorggroep.nl of bel via 0515 – 46 11 06.Voor vragen over de flexpool kun je terecht bij het Flexbureau, via flexburo@antoniuszorggroep.nl of via 0515 – 48 86 41.

De Antonius Zorggroep staat voor kwalitatief goede en betrokken zorg, persoonlijk en op maat. De Antonius Zorggroep bestaat uit het Antonius Ziekenhuis in Sneek en Emmeloord en Thuiszorg Zuidwest Friesland met 36 teams in Zuidwest-Friesland. Wij zijn hét thuiszorgziekenhuis en bieden een breed pakket aan zorg; ziekenhuiszorg, thuiszorg, spoedzorg, zorgbemiddeling en services aan huis. Wij werken nauw samen met de zorgverleners in de regio en de mensen om u heen. Samen zorgen wij voor de beste zorg, veilig en dichtbij.

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00