mammapoli
8.4 127 waarderingen

(Late) gevolgen behandeling borstkanker

Borstkanker heeft ingrijpende gevolgen. U krijgt te maken met angst, onzekerheid en boosheid. U wilt alles doen om te blijven leven, maar weet dat de behandelingen nadelen heeft.

 

Wat de gevolgen van een bepaalde behandeling op langere termijn zijn, is moeilijk aan te geven. Behandelingen kunnen door nieuwe inzichten veranderen als blijkt dat dit betere resultaten oplevert. Dit betekent ook iets voor de gevolgen.

 

Klik hieronder op het onderwerp waar u meer over wilt weten.

 

(Late) gevolgen na behandeling borstkanker:

 

Omgaan met (mogelijke) gevolgen van borstkanker

Als u de diagnose kanker krijgt, is dit ingrijpend. De strijd tegen borstkanker is heftig en kost energie. Graag geven wij u een paar tips die het dagelijks leven voor u iets makkelijker maken. Klik hieronder op het onderwerp waar u graag tips over wilt lezen:

 

De Last-meter

De Last-meter is een vragenlijst die u regelmatig invult. Het geeft inzicht in hoe het met u gaat.  Zorgverleners gaan aan de hand van de Last-meter met u in gesprek . We kijken gericht naar uw hulpvraag en regelen zo nodig extra hulp voor u.

KuipersM
M.M. Kuipers Chirurg Aandachtsgebieden

algemene chirurgie; oncologische chirurgie; traumachirurgie; handchirurgie;

Borstkankervereniging Nederland (BVN)  heeft de criteria van de Monitor Borstkankerzorg aangescherpt. Ons ziekenhuis voldoet aan de normen die BVN stelt voor patiëntgerichte borstkankerzorg. Daarom zijn wij beloond met het roze lintje. Via de Monitor (www.monitorborstkanker.nl) zijn alle gegevens in te zien.

Antonius Ziekenhuis Sneek
Bolswarderbaan 1, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 48 88 88
Antonius Ziekenhuis Emmeloord
Urkerweg 4, 8303 BX, Emmeloord
T 0527 - 62 04 60
Thuiszorg Zuidwest Friesland
Bolswarderbaan 3, 8601 ZK, Sneek
T 0515 - 46 11 00