Thuiszorg Zorgteam Lemmer Noord

Thuiszorg Zorgteam Lemmer Noord is een klein, hecht team. Wij weten wat er speelt in de buurt. Met ons team leveren we álle zorg thuis. Greetje Hoekstra is onze wijkverpleegkundige. Ze staat samen met de verpleegkundigen, (zieken)verzorgenden en thuishulpen uit team Lemmer Noord voor u klaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zorgteam Lemmer Noord levert thuiszorg in Lemmer. U vindt ons op de Visserburen 17a in Lemmer.Tel: 0515 - 46 17 03.

Lemmer Noord.jpg

In thuiszorgteam Lemmer Noord werken verpleegkundigen, ziekenverzorgenden, verzorgenden en hulpen in de huishouding. Hierdoor kan álle zorg thuis door ons verzorgd worden. Van complexe verpleegkundige zorg tot hulp in de huishouding.

Vertrouwde gezichten in huis

Wij vinden het erg belangrijk dat er een vertrouwd gezicht bij u thuis komt. Daarom werken we met vaste medewerkers bij u in de buurt voor Verzorging & Verpleging en hebt u uw eigen Hulp in de Huishouding.

Planning Thuiszorgteam Lemmer Noord

Verzorging en/of Verpleging

Voor verzorging en/of verpleging komen onze medewerkers op een aantal momenten op de dag bij u thuis. Dit moment hangt af van de zorg die u nodig heeft. Tijdens het eerste bezoek stemmen we deze momenten met u af. ’We kunnen bijvoorbeeld afspreken dat we iedere dag tussen 09.00 uur en 10.00 uur ’s ochtends langskomen. Vanzelfsprekend houden we elkaar op de hoogte van veranderingen in uw situatie. Als het nodig is passen we de zorg aan, zodat de zorg altijd goed is afgestemd op uw behoefte.

Hulp in de Huishouding

Uw eigen hulp in de huishouding komt bij u thuis langs. Van tevoren spreken we het tijdstip af waarop uw hulp langskomt. Ook bespreken we dan welke werkzaamheden uw hulp gaat uitvoeren. Mochten er bijzondere werkzaamheden zijn die u graag wilt laten doen, dan kunt u dat ook aangeven. Dit kan bijvoorbeeld een keer extra de ramen lappen zijn.